Bambusz roló gyártás 240-cm szélességig öt féle alapanyagból

Cégünk egyedi méretű bambusz roló gyártással foglakozik. Ötféle alapanyagból, négy féle kivitelben (látható, rejtett mechanikás, római roló, látható erősített mechanikás) rendelhet. A bambusz roló maximális szélesség 2,4m lehet. Az árak nagyon kedvezőek, mindössze 9990 Ft/m2 illetve osztályos (nem egyöntetű színű) alapanyagból történő gyártás esetén 7000 Ft/m2. A bambusz roló alapanyagok fotóját lejjebb láthatja.

Az ár extrák nélkül 9990-Ft/m2

Bambuszrolót rengeteg helyen vehetünk, készen a kereskedelemben, de nem biztos, hogy megfelel színben, méretben a mi igényünknek. Erre nyújtunk megoldást egyedi, méretre gyártott bambusz roló gyártásunkal. Nemcsak azt döntheti el, hogy mekkora legyen a bambusz roló és merről legyen a zsinórozása, hanem a bambusz alapanyagot is szabadon megválaszthatja. Választhat a látható és a rejtett bambusz rolómechanika, a felgördülő és a lapozódó római roló (raffroló) kialakítás között. Mindez egy korrekt megfizethető áron, négyzetméterenként mindössze 9990 Ft -ért mely a postaköltségen kívül majdnem mindent tartalmaz. Mi az amit nem tartalmaz? - Egy négyzetméternél kisebb méretű bambusz roló bármilyen kicsi is fixen 9990 Ft-ba kerül - a rejtett mechanikás és a római roló anyagfelhasználása 10-cm -el több mint a roló mérete (ez a mechanikát takarja), ennek ára Önt terheli. A római roló (más néven raffroló ) gyártása nehezebb, időigényesebb mint a felgördülőé, ezért annál még az alapár 10%-ának megfelelő pluszköltséget számolunk fel. - A srég rolóra +20% felárat számolunk (ha a teteje nem merőleges) - ha kültérre kerül a roló és faolajozást kér annak az ára 2500-Ft/m2

On line bambusz roló rendelő és árkalkulátor

De akkor mennyi is kerül pontosan a bambusz roló? Töltse ki az online számoló segédletünket és számolja ki. A használata egyszerű és nem engedi, hogy például olyan anyagból kalkuláljon 190-cm széles bambusz roló melyből a legszélesebb alapanyag 180-cm. Ha a végár megfelel Önnek akkor ez egyben megrendelőként is szolgálhat, amennyiben kitölti a rendeléshez szükséges adatokat is. A megkapott bambusz roló megrendelését e-mail-ben visszaigazoljuk.

Kedvező árú bambusz rolókat ajánlunk a készlet erejéig

Az alábbi bambusz roló változatokat kináljuk igen kedvező áron. Minden bambusz roló látható 1g tipusú mechanikával van felszerelve. Választható, hogy a felhúzó zsinór jobb- vagy balkéz felől legyen. Ha kültéri bambusz rolóként akarja használni akkor javasoljuk a faolaj kezelést.

A felszerelésre kész bambusz roló az alábbi linkeken megrendelhetők a bambusz roló webáruházban.

Fékkel ellátott rolómechanika

A bambusz roló mechanika egy egyszerű, de professzionálisan elkészített szerkezet. Egyik oldalon réz fékező mechanizmus található. Ez biztosítja, hogy ha felhúztuk a kívánt magasságba a bambuszrolót, és jobbra eltoljuk a zsinórozást akkor automatikusan befékez. A fék oldásához (a leeresztéshez) a zsinórzatot kissé meg kell húzni, majd balra eltolni.

A felhúzózsinórról

A bambusz roló, normál körülmények között 10-15 évet is képes kibírni, de a felhúzózsinór élettartama a felhúzások és leengedések számától függően 2-5 év lehet. A felhúzózsinór házilag is egyszerűen kicserélhető. Ezért kérem vegye fontolóra, hogy előre megrendeli a felhúzó zsinórok cseréjéhez szükséges zsinór mennyiséget is. Így ha a zsinórok cserére szorulnak, akkor nem kell külön, csak emiatt szállítási költséget fizetnie.

Teraszra, erkélyre, kültérre is bambusz roló

Kültéri terasz árnyékolás esetén vegye figyelembe, hogy ezek a bambusz roló alapanyagok natúrok (kezeletlenek). Ez olyan mintha egy fa alapanyagot felületkezelés nélkül kiteszünk kültérre, biztosan bepenészedik. A bambusz roló kültéri használata esetén mindenképpen javasoljuk faolajjal történő kezelését mindkét oldalról (Pl. Sadolin Kertibútor faolaj). Nem javasoljuk a bambusz roló lakkozását, mivel attól bekeményednek a szövőszálak és nem lehet azokat feltekerni. A faolajjal történő kezeléstől mérsékelten vízálló lesz a bambusz roló. Terasz árnyékolás esetén esős párás időszakban ha nem éri a közvetlen víz abban az esetben ez megvédi. Nem védi viszont meg akkor ha a csapadék közvetlenül éri, ekkor lepenészedik. Lényeges továbbá, hogy a napsütés a faolajat is "kiszívja" ezért azt évente (lehetőleg ősszel a csapadékos időszak beállta előtt) újra kell kenni. Igazából a legjobb az, ha csak akkor van fent roló szabad téren ( terasz árnyékolás, belátásgátló ) amikor valójában szükségünk van rá, a nyári időszakban. Jellemzően egy doboz (0,75-liter) faolajjal 12-14m2 babusz roló alap anyagot lehet lekezelni. Figyeljünk arra, hogy nagyon vékonyan (spórolósan) kell kenni, mert a többletet nem fogja felvenni a bambusz roló. Ez a mennyiség nagyjából 4000Ft anyagköltségbe kerül.

Osztályos bambusz roló alapanyagok nem minden fajtából és nem minden szélességben állnak rendelkezésre, ezért ilyen megrendelése nem automatikusan elfogadott annak ellenére, hogy a rendelőt ki tudta tölteni.

A bambusz roló alapanyagok különböző tömörségűre vannak szőve. Azt, hogy mennyire engedik át a fényt az alábbi képtárban meg tudja tekinteni. Valamennyi bambusz roló alapanyagot úgy fényképeztük, hogy egy sötét helyiségből fényképeztünk kifelé és az ablakra helyeztük fel a roló alapanyagot azonos körülmények (távolság, és fényviszonyok) mellett.

Ingyenes anyagminta postai levélben

A bambusz roló alapanyagokból kötelezettség nélkül díjmentesen mintát küldünk postai úton. Használja ki ezt a lehetőséget és kérjen e-mail-ben ingyenes 10cm*10cm-es bambuszroló mintákat. Ez lényeges, mert a fényképezők, és a monitorok színvisszaadása is eltérhet a valóstól. Senkinek sem jó, ha a méretre gyártott bambusz roló alapanyagáról csak az utolsó pillanatban derül ki, hogy nem tetszik a vevőnek. Amennyiben Ön nem kér mintát akkor azokat a reklamációkat melyek bambusz roló színárnyalatbeli eltérésekből adódnak nem tudjuk elfogadni.

bambusz roló

BC09

bambusz roló

BC12

bambusz térelválasztó függöny

BC13

belátásgátló

C1C

terasz árnyékoló

BC30

Négy fajta roló típust tudunk gyártani

felakasztható bambusz roló

Hagyományos bambusz roló. A rolóanyag lentről felfelé felgördül, a mechanika látható. Alapáras termék. Ezt a rolófajtát biztonsággal 180 cm-es hosszig tudjuk gyártani.Természetesen ennél nagyobb hosszal is elkészítjük a vevő kérésére és felelősségére. De ebben az esetben garanciát nem tudunk rá vállalni!

típus:1g


bambuszroló

Bambusz roló rejtett mechanikával. A rolóanyaganyag lentről felfelé gördül. Alapáras termék. A mechanikát eltakaró 10-cm anyag ára többletköltség. Bármely oldalon lehet a felhúzó zsinór.

típus:2g


bambuszroló, felakasztható 3G bambuszroló

Bambusz roló erősített lécezéssel, szoknya nélkül. A roló anyaga lentről felfelé gördül. Alapáras termék. Megegyezik a 2g-vel, de nincsen szoknyája ezért a mechanika látható. Nagyméretű extra széles vagy extra hosszú bambusz rolókhoz és srég roló esetén is ajánljuk.

típus:3g


bambusz raffroló, római roló

Rejtett mechanikájú római roló ( raffroló ). A bambuszroló alapanyag nem gördül hanem lapozódik. Mivel a gyártási költség időigényes ezért a mechanikát eltakaró 10-cm anyag költségén kívül az alapár 10%-anak megfelelő szerelési díjat számolunk fel. Mindkét oldalon lehet a felhúzó zsinór.

Figyelem: 1,5méter hosszúság felett a római roló nem ajánlott!

típus:2r


srég roló, tetőtéri roló, ferde roló, tetőtéri árnyékoló
srég roló, tetőtéri roló, ferde roló, tetőtéri árnyékoló
bambusz roletta, beltéri árnyékoló
bambusz roletta, beltéri árnyékoló
nagy méretű árnyékoló, kültéri roló, veranda árnyékolása
nagy méretű árnyékoló, kültéri roló, veranda árnyékolás
terasz árnyékolás,
terasz árnyékolás
roló srég felületre, ferde falra roló, tetőtéri ablakra roló
roló srég felületre, ferde falra roló, tetőtéri ablakra roló

Fontos tudnivalók

  • A bambusz roló fonószála teflon alapanyagból készül, ezért rendkívül jól bírja a napsütést.

  • Felhúzózsinór tiszta pamut mely jól bírja a napsütést.

  • Mennyezetre is erősíthetőek térelválasztó függöny számára.

  • Önnek csak a helyére kell tennie a bambusz rolókat, minden kelléket adunk ahhoz.

  • terasz árnyékolás során figyeljünk a penészedés elkerülésére.

  • Rendelést a megbízó telefonszámának hiányában nem tudunk felvenni.bambusz roló tekercs átmérője (cm); magasság felhúzott állapotban mechanikával együtt (cm)

roló hossz (cm) típus: 1g típus: 2g típus: 2r

100cm

6cm

15cm

6cm

12cm

6cm

19cm

150cm

7cm

16cm

7cm

13cm

7cm

20cm

200cm

8cm

17cm

8cm

13,5cm

8cm

20,5cm

250cm

8,5cm

18cm

8,5cm

14cm

9cm

21cm

srég roló, tetőtéri roló, ferde roló, tetőtéri árnyékoló
srég roló, tetőtéri roló, ferde roló, tetőtéri árnyékoló
bambusz roletta, beltéri árnyékoló
bambusz roletta, beltéri árnyékoló
nagy méretű árnyékoló, kültéri roló, veranda árnyékolása
nagy méretű árnyékoló, kültéri roló, veranda árnyékolás
terasz árnyékolás,
terasz árnyékolás
roló srég felületre, ferde falra roló, tetőtéri ablakra roló
roló srég felületre, ferde falra roló, tetőtéri ablakra roló

Osztályos bambusz roló alap anyagok hibaleírása

Az osztályos bambusz roló alapanyagok legfőbb hibája, hogy a szövés lazább. Ezen kívül előforduló hiba még, hogy a karbonizált (barna) pálcák nem karakteres sötétbarnák, hanem világosbarna színűek. Ritka hiba, de időnként megtörténik, hogy a pálcákat nem válogatták szét szín szerint gondosan, így kicsit világosabb és kicsit sötétebb pálcák is előfordulhatnak keverten. Ezek minőségben olyanok, mint a nagy áruházláncokban kapható akciós bambuszrolók. Természetesen ezekből az anyagokból is küldünk előzetesen 10*10cm-es mintákat. A gyártási minőségben a roló alapanyag lazább szerkezete miatt +-2mm a szélességi tűrés. Hová ajánljuk ezeket a bambusz rolókat? Teljesen megfelelnek egy terasz árnyékolás, belátásgátló számára. Tehát olyan helyekre ahol eleve nem annyira magas minőségi követelménnyel számolunk, vagy a nagy felület miatt a pénztárca nem engedi meg. Lényeges, hogy nem minden fajtájú, és szélességű bambusz roló alapanyagból van másodosztályú. Tehát a megrendelőlap kitöltése nem jelenti automatikusan annak elfogadását, mert elképzelhető, hogy az a fajta másodosztályú bambuszroló alapanyag. Legcélszerűbb, ha előzetesen egyeztetést követően rendel. Lényeges, hogy kültéri elhelyezés esetén a gombásodás elleni védelem miatt faolajozás szükséges.

Hogy milyen bambusz roló alapanyagok és mechanikák között válogathat azt az alábbiakban nézheti meg

bambusz roló

BC09 1g

természetes árnyékoló

BC09 2g

bambusz redőny

BC09 2g

kültéri roló

BC12 1g

bambusz roletta

BC12 1g

bambusz napellenző

BC12 2g

felhúzható árnyékoló

BC12 2g

nagyméretű bambuszroló

BC12 1g

természetes árnyékolás

BC13 1g

roló tetőtéri ablakra

BC13 1g

felhúzható sötétítő

BC13 2g

természetes anyagú roló

BC13 2g

felhúzható napellenző

BC16 1g

felakasztható bambuszroló

BC16 1g

roló erkélyajtóra

BC16 1g

nagyméretű bambusz redőny

BC16 2g

bambusz sötétítő

BC16 2r

bambusz raffroló

BC16 2r

bambusz árnyékolás

BC30 1g

római roló

BC30 1g

terasz árnyékolás

BC30 2g

veranda árnyékoló

BC30 2r

természetes anyagú roló

BC30 2r

beltéri árnyékolás

C1C 1g

kültéri roló

C1C 1g

beltéri roló

C1C 2g

felgördülő roló

C1C 2g

természetes sötétítő

C1C 2g

bambusz raffroló

C1C 2r

római roló

C1C 2r


Naturtrend Impex
6771 Szeged-Szőreg, Hősök tere 5.

Kapcsolódó irodalomBamboo window Blinds EU made to measure, custom made bamboo shaders, invisible mechanics bamboo blinds, traditional bamboo blind, individual sized bamboo blinds
Bamboo window blind UK made to measure, material, custom made bamboo shaders, invisible mechanics bamboo blinds, traditional bamboo blind, individual sized bamboo blinds
Izrada bambus rolete po mjeri i želji kupca.
výroba bambusových rolet, skrytá mechanika bambusové rolety, bambusové skládací rolety, římské rolety
rolety rzymskie, roleta bambusowa, rolety bambusowe, rolety zewnętrzne, rolety wewnętrzne, roleta rzymska, rolety okienne
Schalosien, klemmrollo, außenrollo, raffrollo, verdunkelungsrollo, bambusrollos, außenjalousien, jalousien
Schalosien, klemmrollo, bambusrollos, fensterrollo, holzjalousie, fensterrollo, flächenvorhänge
Schalosien, schalusie, bambusrollos, holzjalousien, dachfenster rollo, raffrollo, verdunklungsrollo
tende bambu, tende in bambù, tenda di bambù, tende in bambù per esterni, tapparelle bambù, tenda bambu, tende avvolgibili in bambu
umbrar bambus, jaluzele orizontale pret, jaluzele romane bambus, storuri romane bambus, rulouri exterioare bambus, jaluzele exterioare, pergole bambus, jaluzele rulouri bambus
Izrada bambus venecijanera od raznih dezena.
výroba bambusovej rolety, bambusová roleta na mieru, skladacia roleta z bambusu, krytie mechaniky rolety
Markiis Verho Rullaverhot Bamboo kaihtimet
Bamboo window Blinds EU made to measure, custom made bamboo shaders, invisible mechanics bamboo blinds, traditional bamboo blind, individual sized bamboo blinds
бамбукови щори тераса римски щори тента
gardin rullegardiner markise mørklægningsgardiner
bambusgardiner, romerske rullegardin bambus fra bambus rullegardin
bambus rulood, ruloo bambus, roman rulood bambusest, bambusest kardin, bambusest luugid
ρολά μπαμπού μπαμπού σκιά παράθυρο σκίαση
bamboe jaloezieën bamboe rolgordijn Bamboe Zonneblinden
bambusa žalūzijas Bambusa romiešu žalūzijas rullo žalūzijas
bambus zavese bambus žaluzije bambus okno odtenek bambus roloji
bambukinės žaliuzės Romos Bambuko užuolaidos bambuko žaliuzės Bambuko akli
sala de bambu divisor cortinas de bambu cortina de bambu persiana de bambu
persianas de bambú Persianas enrollables de Bambú estores de bambú Las persianas romanas bambu cortina de bambu
bambu jalusier bambu rumsavdelare Bamboo roman persienner
store enrouleur sur mesure, rideau bambou, store bambou exterieur, store bambou, store roulant, store bambou enrouleur, store exterieur bambou

Google+ oldal cime