Vásárlás előtt olvassa el a részletes vásárlási feltételeket!

Naturtrend Impex Kft
6771 Szeged, Viola u. 1.
Nyitvatartás: Hétfő-Péntek 8:00-16:00
Tel:62/406-726 (8-16-ig)
Mobil: 0630/768-9654 (8-18-ig)
e-mail: info(kukac)naturtrend.com (ne felejtse el a (kukac) részt @-ra módosítani)
Üzenet küldése a weboldalon keresztül.

Meghirdetett nyitva tartásunk nincsen, de jellemzően munkanapokon 7.30-15.30-ig elérhetőek vagyunk a telephelyünkön. Amennyiben személyesen szeretné megtekinteni a termékeinket vagy kiválasztani úgy előzetes telefonos egyeztetést követően van erre mód.

Tárhely szolgáltató: 3 in 1 hosting '''

Hogyan tudja könnyen ellenőrizni, hogy a Naturtrend Impex egy létező és bejegyzett cég, mely az EU jogszabályai szerint működik?

Egyszerű, menjen az EU adóügyekkel foglalkozó oldalára:

  • A jobb oldali felső sarokban válassza ki a magyar nyelvet

  • Középen adja meg a Naturtrend Kft országát (Magyarország)

  • Írja be a Naturtrend Kft adószámát 14926471

  • Az alsó két mezőt nem szükséges kitöltenie

  • Nyomja meg a Verify gombot

Bankszámláink

Naturtrend Impex Kft
K&H Bank: 10402805-50526670-49551003


Amennyiben valamely termék megnyerte tetszését, úgy kérjük hívja a lenti telefonszámok valamelyikét, vagy írjon számunkra e-mail-t. A kiválasztott terméket postai utánvétellel a vevő költségére postázzuk, vagy személyesen átveheti. A szállítás során keletkezett sérülésekért felelősséget nem vállalunk (de a postával kötött szerződésünk alapján a posta 20.000Ft-ig igen). Csomagolási díjat nem számítunk fel. A termékeket jellemzően 2 réteg légpárnás fóliába csomagoljuk.

A bambuszlapokból, nádszövetekből kérésre díjmentesen mintát küldünk.

Minőségi garancia:
Amennyiben a termék nem megfelelő minőségű felhasználás tekintetében, úgy ha a termék még nem lett méretre vágva tetszés szerint ugyan olyan hibátlan terméket adunk, vagy a pénzt visszafizetjük.

A feltüntettet árak bruttó kiskereskedelmi árak. Amennyiben Ön viszonteladó, asztalos, lakberendező, kivitelező vagy egyéb továbbértékesítő, kérjük hívjon minket telefonon.

Adószám:14926471-2-06, Cégjegyzék szám:Cg.06-09-014546

GPS koordináták (Szeged): É 46.22496 K:20.18569


Térkép


A szállítás díja

A postázás díja (3 termékkör kivételével) nem függ a megrendelt mennyiségtől, előre utalás esetén 1000Ft/csomag, utánvét esetén 1550Ft/csomag. Ez alól 3 termékkör kivétel, a bambuszrudak, bambusz lambéria és a WB -kóddal kezdődő lécek. Ha ezekből rendel, igényeljen tőlünk egyedi árat a postadíjra.


Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és kizárólag abban az esetben vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, későbbiekben nem kereshető vissza, magatartási kódexre nem utal. A webáruház működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő kérdések esetén a megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk!

Üzemeltetői adatok
Cégnév: Naturtrend Impex Kft
Székhely:6771 Szeged Viola u. 1
Adószám: 14926471-2-06 Cégjegyzék szám:Cg.-06-09-014546
Kibocsájtó cégbíróság: Csongrád Megyei Cégbíróság
Szerződés nyelve: Magyar
Elektronikus elérhetőség (e-mail): ebolt(kukac)szizaltrend.hu (ne felejtse el a (kukac) részt @-ra módosítani)
Üzenet küldése a weboldalon keresztül.
Telefonos elérhetőség: Mobil: 0630/768-9654 (8-18-ig) Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
A megjelenített termékek telefonon, e-mailban, rendelhetőek meg. Telefonos megrendelés esetén fenntartjuk a jogot a hangfelvétel rögzítésére.

A kínált termékek az alábbiak szerint kategorizálhatóak:
Faraggott szegőlécek és faragott bútordíszek. Bambusz falvédők. Egyedi méretre gyártott bambusz árnyékolók. Bambuszrudak, rattanrudak, peddignád, thonettanyag, rattan tekercses anyag és ezekhez tartozó kiegészítő termékek. A termékekre vonatkozóan megjelenített árak tartalmazzák a törvényben előírt áfát, azonban nem tartalmazzák a házhoz szállítás díját. Külön csomagolási költség nem kerül felszámításra!
Rendelési információk
A vásárlás regisztráció nélkül is lehetséges. Telefonon történő megrendelés a távollevők közötti szerződésekről szóló szabályozás értelmében tájékoztatjuk, hogy:
-A telefonos megrendelés leadásával szerződés köttetik az eladó és a vevő között
-A szállító cég a Magyar posta illetve a Trans-o-Flex (ToF) futárcég
-vevő a törvényben meghatározott ideig (14-nap) indoklás nélkül elállhat a vételtől
A megrendelések feldolgozása
A megrendelések feldolgozása munkanapokon történik 16 óráig. A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időpontokon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő napon kerül feldolgozásra. Ügyfélszolgálatunk minden esetben telefonon vagy mailban visszaigazolja, hogy mikor tudja teljesíteni a megrendelését. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 2 munkanapon belül amennyiben egyedi gyártásról nincsen szó. Egyedi gyártás esetén (pl.: egyedi méretű bambuszroló) maximum 2 hét. A termékek adatlapján megjelenített képek eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek. Cégünk nem vállal felelősséget az esetleges technikai ismertetők a beszállító, vagy rajta kívül álló okok miatt történő előzetes bejelentés nélküli változása miatt. Fenntartjuk a jogot a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor! A termék
vételárának előre történő kiegyenlítése esetén visszautalásra kerül az összeg küldőjének részére.
Rendelés menete
1. A megvásárolni kívánt terméket mailban vagy telefonon rendelje meg.
2. jelezze a szállítási/fizetési mód kiválasztása.
3. Szállítási / Számlázási adatait adja meg Kérjük adja meg telefonszámát, mail címét, hogy egyeztetés céljából visszahívhassuk Önt. A megrendelés visszaigazolása maximum 1 munkanap.
4. A beérkezett megrendelését telefonon vagy mailban visszaigazoljuk,
illetve egyeztetjük az adatokat!
A megrendelt termék / házhoz szállítás díjának fizetésének módja
A megrendelt terméket az Ön választása szerint előre utalással vagy a csomag átvételekor a futárnak kell kifizetni. A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és visszaigazoló levél alapján minden költséget tartalmaz. A számla és a garancia levelet a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye
át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Házhoz szállítás, információk
Webáruházunk megrendeléseit a Trans-o-Flex (ToF) futárszolglat teljesíti. A
csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-17 óra közötti időszakban. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok szállítási költségét a megrendelőre terheljük! Tekercses termékek esetében teljes tekercs vásárlása esetén díjmentesen szállítjuk ki azokat.
Házhoz szállítás díjszabása
Felhívás a csomagok átvételével kapcsolatosan
Kizárólag abban az esetben rendelje meg utánvéttel a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak! Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!
Garancia
Termékekre 6 hónap garanciát vállalunk. Termék meghibásodása esetén a garanciális igényét számla ellenében tudjuk figyelembe venni. A termékek cégünkhöz történő történő eljuttatásának költsége a
vásárlót terheli. Portósan küldött csomagokat nem vesz át átvevőpontunk, azt minden esetben visszaküldi a feladónak!
Elállás joga
A távollevők között kötött szerződésekről szóló, 17/1999. (II.5.) kormányrendelet szabályozása értelmében a fogyasztó a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket. Jelen tájékoztató hiányában jogosult a fogyasztó három hónap elteltéig gyakorolni az elállási jogát.
Az elállási jog gyakorlása esetén a fogyasztót a termék visszajuttatásának költségén kívül más költség nem terheli, a vállalkozás azonban követelheti a nem rendelkezésszerű használatból adódó anyagi kárt.
Nem illeti meg a fogyasztót az elállási jog az egyedi méretre gyártott bambusz árnyékoló rolók valamint a méretre vágott tekercses bambusz termékek esetén. Ezen termékek esetében cégünk teljesen ingyenesen küld előzetes mintát a termékről így az által eldöntheti a vevő kíván-e élni a vásárlással.
Tekercses termékek esetén a vevőt megilleti az elállás joga amennyiben teljes tekercset vásárolt. Darab tekercs vásárlása esetén az anyag a levágással 10% értékvesztést szenved. Ezen értékvesztés megtérítése esetén az azt vásároló ügyfél is élhet az elállási jogával. A tekercses terméket vásároló ügyfelek számára is ingyenesen biztosítunk mintát.
Kivonat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet a távollevők között kötött
szerződésekről szóló törvényből:
4. § (1) A fogyasztó a szerződéstől nyolc munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. (2) A fogyasztó az (1) bekezdés szerinti elállási jogát a) termék értékesítésére irányuló szerződés esetében a termék
kézhezvételének napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a 3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított tizennégy munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a termék kézhezvételének napjától számított három hónap elteltéig, b) szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetében a szerződéskötés napjától, ha eddig az időpontig nem kapta meg a
3. § szerinti írásbeli megerősítést, ennek kézhezvételétől számított nyolc munkanap elteltéig, legfeljebb azonban a szerződéskötés napjától számított három hónap elteltéig gyakorolhatja. (3) Ha a 3. § szerinti írásbeli megerősítés kézhezvételére - a (2) bekezdés a) pontja szerinti esetben - a
termék kézhezvételének napjától, illetve - a (2) bekezdés b) pontja szerinti esetben - a szerződéskötés napjától számított három hónapon belül kerül sor, ettől az időponttól számított nyolc munkanap elteltéig a fogyasztó akkor is elállhat, ha a termék kézhezvételétől, illetve a szerződéskötés napjától
számított három hónapból kevesebb mint tizennégy munkanap van hátra. (4) Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. (5) A vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő harminc napon belül visszatéríteni. (6) A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezenfelül egyéb költség nem terheli. A vállalkozás azonban követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. 5. § A felek eltérő megállapodása
hiányában a fogyasztó nem gyakorolhatja a 4. § szerinti elállási jogot: a) szolgáltatás nyújtására vonatkozó szerződés esetében, ha az elállási határidő lejárta előtt a vállalkozás a teljesítést a fogyasztó beleegyezésével megkezdte; b) olyan termék értékesítése, illetve szolgáltatás nyújtása esetében, amelynek ára, illetve díja a pénzpiac értékesítő által nem irányítható ingadozásától
függ; c) olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó; d) hang-, illetve képfelvétel, valamint számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében, ha a csomagolást a fogyasztó
felbontotta; e) hírlap, folyóirat és időszaki lap értékesítésére vonatkozó szerződés esetében; f) szerencsejáték-szerződés esetében. A törvény további részletei megtekintése itt. http://net.jogtar.hu/jr/gen/hjegy_doc.cgi?docid=99900017.kor
Elállási jog gyakorlásának menete
Amennyiben élni szeretne elállási jogával annak jelzését megteheti a megadott elérhetőségeink valamelyikén írásban, vagy telefonon. Postai úton írásban történő jelzés alkalmával a postára adás időpontját vesszük figyelembe, telefonon történő jelzés alkalmával pedig a telefonon történő jelzését. Postai úton történő jelzés esetén feltétlenül ajánlott küldeményként adja fel jelzését, így tudja igazolni a postára adás dátumát. A megrendelt terméket postai úton, vagy futárszolgálat segítségéve juttassa vissza a cégünk címére. Fontos, hogy a termék visszaszolgáltatásával
kapcsolatban felmerült költségek a Vásárlót terhelik, a portósan (utánvéttel) küldött csomagokat cégünknek nem áll módjában átvenni! Igény szerint cégünkkel szerződésben álló futárszolgálatot értesíthetjük csomagfeladási szándékáról, annak díját a csomag feladásakor a futárnak kell megfizetni. Kiemelten ügyeljen a termék rendeltetésszerű használatára, ugyanis a nem
rendeltetésszerű használatából eredő károknak megtérítése a Vásárlót terheli!
A csomag cégünkhöz történő beérkezését követően, videó kamerával rögzítésre kerül a csomag kibontása, illetve a visszaküldött termék megvizsgálása. Erre az esetleges későbbiekben történő félreértések elkerülése végett van szükség. (például, hogy a visszaküldött termék sérült,
vagy hiányos volt) A termék visszaérkezését követő harminc napon belül. Vásárló által megadott bankszámla számra visszatéríti a termék vételárát.
Adatkezelés
Az webáruház használata során a Naturtrend Impex Kft részére rendelkezésére bocsátott személyes adatokat bizalmasan kezeli, és nem adja ki további fél számára, kivéve abban az esetben amennyiben az alvállalkozója. (Pl: Futárszolgáltat, a megrendelés kézbesítéséhez). A webáruház böngészése folyamán technikai információk kerülnek rögzítése statisztikai célokból. (IP cím, látogatás időtartama, stb). Ezen adatokat a Naturtrend Impex Kft kizárólag jogilag hitelesen indokolt, és alátámasztott esetben adja át a hatóságok részére. A szolgáltatás igénybevételéhez cookie-k engedélyezése szükséges. Amennyiben nem szeretné engedélyezi a cookie-k használatát, letilthatja a böngészője
beállításaiban. Cookie-k tiltása esetén a szolgáltatás bizonyos elemei csak részben, vagy egyáltalán nem használhatóak. A cookie egy olyan fájl, amelyet a szerver küld a felhasználó böngészőjének, és amelyet a felhasználó számítógépe tárol. A cookie-ban személyes adat nem kerül tárolásra. A
megrendelés folyamán rögzített adatokat a Naturtrend Impex Kft megrendelés teljesítéséhez használja fel. Az egyes informatikai rendszerek által, a webáruház oldalain leadott megrendelésből készült számla adatai a rendelés leadása folyamán magadott adatokkal rögzítésre, és tárolásra
kerülnek a hatályos számviteli törvényben meghatározott időszakra. Adatai törlését, módosítását bármikor kérheti írásban az ebolt(kukac)szizaltrend.hu e-mail címen (ne felejtse el a (kukac) részt @-ra módosítani), vagy küldjön üzenetet a weboldalon keresztül. A jelen általános szerződési feltételekben nem szabályozott kérdésekben a polgári törvénykönyv, a távollevők között kötött szerződésekről szóló 17/1999 (II.5.) kormányrendelet, és az elektronikus kereskedelmi
szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. tv. rendelkezései az irányadók. A webáruház oldalainak böngészésével, továbbá megrendelésének rögzítésével elfogadja a Naturtrend Impex Kft általános szerződési feltételeit,
továbbá adatkezelési elveit. Jelen általános szerződési feltételek dokumentum nyomtatóbarát
változatának letöltéséhez, és megtekintéséhez kattintson ide.


Naturtrend Impex Kft
6771 Szeged, Viola u. 1.
Cane webbing, rattan wallboard, coconut fiber, chair cane, bamboo stick, door panels, unique sized bamboo blinds
Cane webbing, rattan wallboard, coconut fiber, chair cane, bamboo stick, door panels, unique sized bamboo blinds
Prodaja španjolske i ratan trske, duboreza i lajsni od punog drveta. Bambusni štapovi i rolete.
žaluzie z bambusu, ratanové vlákno, oprava židlí ratanem, dřevěné ozdoby na skříně, orámování obrazů, dřevěná lišta na nábytek, lamberie
Rzeźbione drewno, intarsja, rzeźbione listwy, rolety bambusowe, plecionki z trzciny rattanowej, trzcina peddig i materiały bambusowe dla zwolenników trendu naturalnego.
Bambusleisten für Wandsvertäfelung, Bambusmeterware, Heimwerkern mit Intarsien, Thonet und Rattan
Bambus-Leisten, Bambus Meterware, naturprodukt Bambus, Thonet, Intarsien, Rattan, Windschutz
Bambus-Leisten, Bambus Meterware, naturprodukt Bambus, Thonet, Intarsien, Rattan, Windschutz
Vendita bambù in rotoli dalle canne di bambù, tende e tapparelle in bambù su ordine, intarsio, paglia di Vienna, tessuti di rattan, sagome scolpite, grigliati in bambù, midollo ratan e su ordine, di propria produzione capitelli, rosette, decori centrali
decor bamboo in role, jaluzele (pergole, storuri, rulouri) din bambus, intarsii, reparatii scaune thonett, impletituri din rattan, paie de Viena, miez rattan, baghete (frize, sipci) din lemn, stalpi si sipci din bambus, grilaj de bambus, la comanda sculpturi din lemn (rozete, capiteluri, aplicatii), orice model
Prodavnica repro materijala od bambusa , trske i drveta za dekoraciju enterijera.
predvyrobené intarzie, bambusové žaluzie, dizajnérske nápady z bambusu, objednateľné fronty dverí, vyrezávané ornamenty
Cane webbing, rattan wallboard, coconut fiber, chair cane, bamboo stick, door panels, unique sized bamboo blinds

Google+ oldal cime